Honda CBR 300 Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Yeah so it start out on the way back from about a 6 hour run with 5 stops in between. The way back the bike lost power,from cruising 80 to 60mph. With shots of power then fall on its face. Ended up on the side of the road and trailered back home. I've cleaned the tank,replace the fuel pump, fuel filter, clean the injector with no change. It will not start now, shot starter in it and fires up no problem. Ive looked up alot and it is symptomatic of a bad fuel pressure regulator to a T. But ive looked up parts diagrams and cannot find one. I'm assuming because there might not be one of it is referred to as some other name. Or being Fuel injected do I have to replace the whole Throttle body???? If anyone can lead me to the answer I would greatly appreciate it guys and gals.
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #3 ·
I appreciate it. I have changed the fuel filter, as well as the the fuel pump,cleaned out injector.
Symptom wise,it is doing whathappens when a fuel pressure regulator goes bad. Thanks for the post airhead83!
 

·
Registered
Joined
·
350 Posts
I appreciate it. I have changed the fuel filter, as well as the the fuel pump,cleaned out injector.
Symptom wise,it is doing whathappens when a fuel pressure regulator goes bad. Thanks for the post airhead83!
Possibly verify the voltage is good going to the fuel system.. but that's above my capabilities and ay grade. If I can't see and tough it, I'm pretty much at a lose.
 

·
Registered
Joined
·
14 Posts
I have noticed two issues recently with my 2015 CBR300RF 9k miles. It stalled at idle, and then again almost stalled couple weeks later.

I recently dumped some injection cleaner in it, hoping that's all it is. Had the battery tested. 130 CCA, so know it isn't that.

I am worried now I may have the same issue as you later on down the road. If you figure out the issue let me know.
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #6 ·
I have tested the voltage, according to Honda its where it needs to be. The only rhing left that I know to do and been told is buy a new one fuel pump. It was factory when I bought it however it had sat awhile when I bought it and put a aftermarket pump in it. Honda told me that more then not it the fuel pump. For some reason they have been having issues with aftermarket pumps and the amount of fuel they release. Bad thing is its a 400 maybe so. I guess its cheaper then having it in a shop plus the part so ill let you know what happens when I change it. It will start when I spray fuel direct into it so hey it might just be the answer. Fingers crossed. Ill let you know guys, thank you all!
 
1 - 6 of 6 Posts
Top